
- Tencerenin dibine iri kesilmis yesil biberler dizilir.
- Ustune verevine kesilmis hacuclar dizilir.
- Onun ustune kalin kesilmis domates halkalari serilir.
- Onun ustune gene kalinca kesilmis kereviz dilimleri kapanir.
- Uzerine 250 gr ispanak ( iri dogranmis) dosenir.
- Tencernin buyuklugune gore 1 veya 2 yemek kasigi biber salcasi serpistirilir.
- Biraz zeytinyagi gezdirilir, azicik tuz konur.
- Arzu edilirse iri sarmisak parcalari konur.
- HIC SU KOYMADAN kisik ateste pismeye birakilir.
- Pistigi zaman servis tabagina ters cevrilir, ceviremezseniz, oylece servis yapilir.
benim kullandığım miktarlar şunlar :
3 sivribiber
3 iri havuç
2 kereviz
3 orta boy patates
3 domates
250 gr ıspanak
5 diş sarımsak, kerevizin birkaç dal yaprağı
ve en son salçayı 1 tatlı kaşığı kullandım...
No comments:
Post a Comment